PVC falburkoló panel, műanyag kerítések, újrahasznosított műanyag termékek, infravörös panelek szállítója

Leányvállalatok:
Štvrtok na Ostrove 695
mobil: +421 949 513 581
email
Magnezitárska 5, Košice
mobil: +421 949 513 581
(készlet)
email

Megrendelés szállítása

Személyes gyűjtemény
Személyes beszedés történhet műveletünk során, amelynek címe a Kapcsolatok részben található.
Természetesen az árut fizethet készpénzben vagy átutalással.

Banki előleg - előleg fizet, majd személyesen felveszi. Az áruk átvételekor érvényes személyi igazolvánnyal kell igazolnia személyazonosságát.
A személyes átvétel nem terheli a szállítási költségeket.

Szállítás futárral
A garantált kézbesítés a szállítási címre az áruk kiszállításától számított 48 órán belül a Plasty SK, s.r.o. ,
Szállítás munkanapokon (8-16-kor).
Az árut a kézbesítési cím első zárható ajtaján kézbesítjük. az ügyfelek által fizetett.

Árukkal kapcsolatos panaszok - Az ügyfél csak akkor köteles ellenőrizni és átvenni a küldeményt, ha a külső csomagolás semmilyen módon nem sérült. A csomag sérülése esetén vegye át az árut a szállítótól, és erősítse meg a küldemény kézbesítését, de a kézhezvételt követően azonnal ellenőrizze az árut, és az áruk sérülése esetén értesítse a +421 949 513 580 számot vagy a plastyslovakia@plastyslovakia.sk e-mailt! Az áruk olyan károsodása esetén, amely az átvételkor nyilvánvaló volt, a fuvarlevélben foglalást kell rögzíteni. A szállítólevél aláírása után a termék mechanikai károsodására vonatkozó igényeket, amelyeket 24 órán belül nem jelentenek, a fuvarozó szállítási feltételei tekintetében nem vesszük figyelembe!

Szállítás nagy szállítmányokhoz
Szállítmányozás

A szállítási címre történő szállítás a szállítástól számított 48 órán belül. Az áruk feladásáról e-mailben és SMS-ben értesítjük. A kézbesítő sofőr telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot a tervezett szállítástól számított 1-2 órán belül, és megmondja az érkezés várható időpontját. A szállítmányt az ügyfél részben tudja követni, ahol megtalálja a szállítmány számát, és nyomon követi a kézbesítés folyamatát. Szállítás hétköznap (8-16). Az árukat csak egy sofőr szállítja, így a nehéz segítség esetén (pl. Lépcső mozgatása) segítségért kell segítséget szereznie, aki segít a bevételnél.
Az árut a kapunál (bejáratnál) szállítják. Ha megvásárolja a régi készülék átvételét, akkor ennek a terméknek készen kell állnia arra, hogy házát kapuja (bejárata) előtt felvegye.
A szállítást az ügyfelek fizetik. Fizetni lehet banki átutalással előre, kézbesítéskor.

Áruigény.
Az ügyfél köteles a küldeményt csak a csomagolás és a csomagolóanyag alatt lévő áruk alapos ellenőrzése után átvenni, ha az semmilyen módon nem sérült. Az áruk sérülése esetén az ügyfél köteles a szállítmányra fenntartást foglalni, a szállító szállítólevélen vagy a járművezetőnél a kár rövid és pontos leírásával, vagy a járművezetővel, hogy károkat rögzítsen! A szállítólevél aláírása után a termék mechanikai károsodására vonatkozó igényeket, amelyekben az áruk sérülésének jellegére vonatkozóan nem tettek fenntartást, a fuvarozó szállítási feltételei tekintetében nem veszik figyelembe.

Közlekedési árlista

Jobb

Ár EUR-ban, ÁFA-val

Futárszolgálat (legfeljebb 3 kg)

4,95

Szállítmányozás (2,4m -10kg)

15

Fuvar továbbítás (2,4 m-nél hosszabb, 10 kg-tól) érvényes árjegyzék Toptrans, a.s., átszámítás kg / km

 Powered by ULTRACODE.sk e-shop
Webdesign: ULTRACODE.sk