PVC falburkoló panel, műanyag kerítések, újrahasznosított műanyag termékek, infravörös panelek szállítója

Leányvállalatok:
Štvrtok na Ostrove 695
mobil: +421 949 513 581
email
Magnezitárska 5, Košice
mobil: +421 949 513 581
(készlet)
email

Felszerelés

Fali és mennyezeti burkolatok beszerelési útmutatója.

Műanyag csempe összeszereléseMűanyag csempe összeszereléseMűanyag csempe összeszerelése

1. Előkészítés
A szigetelőanyagnál 1 cm-nél vastagabb vastagságokat a falazathoz, a betonhoz vagy bármely más szerkezethez rögzítenek. Használjon megfelelő párnákat az egyenetlenség kompenzálására. A rudak közötti távolság max. 50 cm. A rácsok alsó és felső részének kerülete mentén szellőzőnyílásoknak kell lenniük, hogy a szigetelő anyag és a műanyag közötti tágulási hézagban áramlhassanak a levegő. Ha a hordozó megfelelő, a csempe közvetlenül felvihető.

2. Telepítés
Először csatlakoztassa az összes befejező profilt a kerület körül lévő varratokhoz, és illessze be a profilokat egymásba a nyelvhornyos rendszer segítségével. A vízszintes egymásra rakáshoz tárolja a paneleket fentről lefelé. Rögzítéshez erre a célra szolgáló klipekkel, szögekkel vagy kapcsokkal kell rögzíteni. Színes csempék esetén a csempéket legfeljebb 30 cm-re kell rögzíteni, vagy csak kapcsokat kell használni. Mindig hagyjon legalább 5 mm távolságot a burkolólapok és a befejező profilok között.

3. Hőszigetelő rendszer
Csatlakoztassa a teherhordó léceket a falazathoz, a betonhoz vagy bármely más szerkezethez. Helyezzen közöttük szigetelő anyagot (polisztirol, Nobasil, Orsil stb.). majd telepítse a műanyag csempe

4. Profilok befejezése és összeillesztése
A profilok befejezése és összeillesztése jelentősen megkönnyíti a falburkolatok felszerelését, lehetővé téve az összes részlet megoldását. A kész munka vonzó megjelenést kap az utolsó részletből.


FIGYELEM - A burkolólap jól szigetelő!

  • A beépített műanyag profil a perifériás kőműves hőellenállást körülbelül 5 cm téglafalazat ellenállásával hozza létre.
  • egy további, 2 cm vastagságú szigetelő anyaggal (polisztirol, Nobasil) együtt hőhatást hoz létre, amely körülbelül 0,7 m téglafalazat ellenállása megegyezik.
  • 3 cm vastagságú szigetelő anyaggal együtt hő ellenállást hoz létre, amely megegyezik 1 m téglafalazat ellenállásával.

Színek
A csempe 7 színben készül.

Powered by ULTRACODE.sk e-shop
Webdesign: ULTRACODE.sk