PVC falburkoló panel, műanyag kerítések, újrahasznosított műanyag termékek, infravörös panelek szállítója

Leányvállalatok:
Štvrtok na Ostrove 695
mobil: +421 949 513 581
email
Magnezitárska 5, Košice
mobil: +421 949 513 581
(készlet)
email

A kosár üres
Rendezés
Produkty:  » ivovizlagyito

Hogyan lehet a normál víz elpusztítani egészségét vagy meghosszabbítani azt néhány évvel?

Ionizer - vízlágyító - Mineral Water Doctor

Ráncos mentes új élet

A testünknek ásványi anyagokra van szüksége, de nem azokban, amelyek kemény vízben vannak, mert ásványi anyagok szervetlen és nem szerves. A test feldolgozhatja azokat. nem ismeri . Csak az étrendből származó ásványi anyagokat használ - organikus ásványi anyagokat.
A lágy víz megszabadít sok betegségtől és fájdalomtól, lúgos, tehát erős antioxidáns. Javíthatja a látást, a hallást, csökkentheti a vér koleszterinszintjét, kiküszöböli a zsírokat, gyulladásokat és a penészgombákat, kiküszöböli a fejfájást, csökkentheti a csonttörés kockázatát, csökkenti a fogszuvasodást, kiküszöböli az alvási rendellenességeket és hosszabbítja meg az évet több évre.

Vízkezelési szörnyek vége !!! A lágyító tabletta vége !!! A rozsdamentes acélból készült Mineral Water Doctor 10 évig fogja elvégezni a számukra a munkát.

Nézze meg a teáskanna falait, és képzeld el, hogy a teste hasonló állapotban van.

KEMÉNY VÍZ
Ivott vízünk nagy része nyilvános vízrendszerekből és magánforrásokból származik, ez kemény víz. A talaj felett vagy felett folyó víznek van bizonyos fokú keménysége. Minél hosszabb ideig dörzsöl a víz a talajon és a sziklákon, annál nehezebben marad és így károsabb.

HÁTBORZONGATÓ IGAZSÁG
Az átlagos ember naponta körülbelül 4 liter vizet iszik. Csésze kávét, teát, üdítőket, ételt és egyéb vizet is tartalmaz - ez a 4 liter nem sok. Napi négy liter azt jelenti, hogy egy átlagos ember egy életében 450 csésze szilárd anyagot fogyaszt. Ezek a szilárd részecskék megtalálhatók a párásítóinkban, a teáskannákban és az elektromos vízforralókban is. Gondoljon körülbelül 450 csésze szervetlen ásványi anyagokra - kövekre a testében az élet során. Ezért lassan fosszilissá válik, olyan lassan, hogy nem is veszi észre.

Tehát mit fog a test csinálni ezekkel az anyagokkal? Elkezdi vékony film készítését az emésztőrendszer falain. Ha az első réteg kialakul, a következő réteg sokkal könnyebben formálódik, amíg rögzítésre nem kerül. Az egyik első következménye a székrekedés. További lerakódások akkor fordulnak elő, ahol a legalacsonyabb a vérnyomás, például az ízületekben (artritisz vagy köszvény), valamint az erekkel (megkeményedés), vénákkal (varikoosák), tüdővel (emfizéma), szürkehályoggal, glaukómával, megnövekedett szemmel a nyomástól félt szembetegség a kemény víz - ásványi anyagok lerakódásának következménye lehet.

CUKORBETEGSÉG
A cukorbetegség pontos oka nem ismert. Ennek okai között szerepel a Langenhars-szigetek béta-sejtjeinek nem megfelelő inzulintermelése. A sejtek életben vannak, de nem működnek. Az ásványi lerakódások ásványi filmmel izolálják a sejteket, így nem képesek működni.

RÁK
A kemény víz bezárja a filmcellákat, így az oxigén nem juthat el a csapdába esett cellákhoz. A test ezután új sejteket fejleszt ki, amelyek kevesebb oxigénre redukálhatók. Ezek a sejtek rákos sejtek. Az ionizált víz gyakran kiszabadítja a csapdába ejtett sejteket, és hozzáférhetővé teszi őket az oxigén számára. Az ionizált víz azonban számos mérgező anyagot old fel, amelyek rákot okoznak.

ELHÍZÁS
Azok, akik ionizált vizet fogyasztanak, előbb vagy utóbb visszatérnek normál súlyukhoz. Ok: a kemény vízből készült film csapdába ejti a szöveteket, és vízzel telített marad. A test folyadékretenciója az elhízás egyik fő oka. Az ionizált víz ismét lebontja a cella akadályát, amely kiszívja a fölösleges vizet és a testtömeg normalizálódik.

A LEGFONTOSABB IONIZÁLT VÍZ FUNKCIÓ
Az ionizált víz oldószerként szolgál a testben. Oldja az élelmiszer-összetevőket úgy, hogy minden sejt felszívódjon és felvehesse azokat. Oldja a test szöveteiben tárolt szervetlen ásványokat (kőket), így eltávolíthatók a méregtelenítési folyamat során. A desztillált víz az egyik legfontosabb oldószer a földön - az egyetlen olyan anyag, amelyet a test képes felszívni a szövetek károsítása nélkül.

Oldhatja a szervetlen ásványi anyagokat, savkristályokat és más testfeleslegeket a testből a szövetek károsítása nélkül.

Hosszú távú bevált 100% -os funkcionalitás gallérral.

Egyedi, megfizethető, skála eltávolító rendszer, galvanikus vízkezelésen alapulva, minden olyan növénynél, amely érintkezésbe kerül kalcit ásványt tartalmazó ivóvízzel, pozitív hatással van a szervezetére, a növényekre és a természetre.

A cső átmérőjének megfelelően beszerelhető a lakásba vagy a családi házba. Bármely amatőr vagy vízvezeték-szerelő végezheti el a telepítést. 100% -ban működőképesség tesztelt hosszú távra.

 1. A kemény vízben található kalcit olyan zsírokhoz kötődik, amelyek káros hatással vannak a keringési rendszerre és az egész szervezetre.
 2. A növények könnyebben felszívják a vizet és felgyorsítják növekedésüket.
 3. Megakadályozza a gombák, penészgombák és algák növekedését.
 4. Megakadályozza a mészkő és rozsda kialakulását a csövekben és tisztítja a piszkos csöveket.
 5. Javítja a főzéshez és iváshoz használt víz ízét.
 6. Megnöveli a vizet használó készülékek élettartamát.
 7. Takarítson meg mosó- és tisztítószereket.
 8. Elektromos és gáztakarékos vízmelegítőkben.
 9. Minimalizálja a csőcsere költségeit.
 10. Ez önfenntartó.
 11. Alacsonyabb vízfogyasztás az átfolyó fűtővezetékekben.
 12. A csaptelepek, valamint az összes víz és vízfelhasználó készülék élettartamának meghosszabbítása.
 13. Akár 30% -os megtakarítás a kazán fűtésénél, így kiküszöbölik a melegvíz-cserélő tisztításának költségeit.
 14. Nincs szükség áramra.
 15. A termék csomagolása rozsdamentes acélból készült.
 16. Egyszeri befektetés legalább 10 évig.

Készült Csehszlovákiában.

Mineral water doctor - rész

A készülék keresztmetszete

Mineral water doctor - a cselekvés elve

A működés elve - a kalcit átalakítása aragonitmá

Mineral water doctor - növények

Mineral water doctor - növények

A növényeket 2 hétig lágyított vízzel öntözik
Eszköz telepítési sémája:
Családi ház

Mineral water doctor - telepítési rajz

lakás

Mineral water doctor - telepítési rajz

»  További oldalak megtekintése:
Kód mwd01
Ajánlat típusa  
Ár ÁFA nélkül 27687.83 Ft
Ár áfával 33225.39 Ft
Régi ár ÁFA nélkül 0.00 Ft
Régi ár ÁFA-val 0.00 Ft
Kód mwd02
Ajánlat típusa  
Ár ÁFA nélkül 33282.44 Ft
Ár áfával 39937.59 Ft
Régi ár ÁFA nélkül 0.00 Ft
Régi ár ÁFA-val 0.00 Ft
Kód mwd03
Ajánlat típusa  
Ár ÁFA nélkül 54536.63 Ft
Ár áfával 65443.95 Ft
Régi ár ÁFA nélkül 0.00 Ft
Régi ár ÁFA-val 0.00 Ft
»  További oldalak megtekintése:
Powered by ULTRACODE.sk e-shop
Webdesign: ULTRACODE.sk